Το 2018, στο Raise Your Voice festival, ενώθηκαν οι φωνές 52 οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών ως συνδιοργανωτές, για πρώτη φορά στα Ελληνικά δρώμενα, με 300 συμμετέχοντες, 4000 επισκεπτών εκ των οποίων οι μισοί κάτοικοι εξωτερικού, 14 δημοσιογραφικοί φορείς από όλο το κόσμο σε μια γιορτή κοινωνικής ένταξης με ένα κοινό μήνυμα ΤΕΛΟΣ στην ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Δείτε ένα μικρό βίντεο από το περσινό φεστιβάλ.

Το Raise Your Voice, φέτος, σε προσκαλεί και σε προκαλεί να κάνεις τη σύνδεση και να δεις πως αυτά που μας συνδέουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Συνδέσου με την Εμπορία Ανθρώπων γιατί μόνο έτσι μπορείς να το διακόψεις. Συνδέσου με τη Κλιματική Αλλαγή γιατί μόνο έτσι μπορείς να σώσεις το πλανήτη μας. Φέτος υψώνουμε τη φωνή μας για τα ανθρώπινα δικαιώματα σε ένα τριήμερο φεστιβάλ τέχνης και πολιτισμού με το μήνυμα «Κάνε τη Σύνδεση μεταξύ των καθημερινών επιλογών και την Εμπορία Ανθρώπων, Μεταξύ των καθημερινών επιλογών και την Κλιματική αλλαγή. Το φεστιβάλ είναι μια γιορτή κοινωνικής ένταξης μέσα από τον πολιτισμό, τις τέχνες και τον αθλητισμό με στόχο την αφύπνιση για την εξάλειψη της Εμπορίας Ανθρώπων και τη προάσπιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Raise Your Voice 24-26 Απριλίου στη Τεχνόπολη.

To ξέρεις ότι περισσότεροι από 4εκατ. άνθρωποι είναι θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης, το 1εκατ. είναι παιδιά. Περισσότεροι από 25εκατ άνθρωποι είναι θύματα καταναγκαστικής εργασίας το 25%είναι παιδιά. Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι ΕΤΗΣΙΩΣ έχουν πέσει θύματα εμπορίας οργάνων.

 «Κάνε τη Σύνδεση: Εμπορία Ανθρώπων»

«Κάνε τη Σύνδεση: Κλιματική Αλλαγή-Κυκλική Οικονομία»

Κάνε τη σύνδεση πριν αγοράζεις κάτι με τα παιδιά που ίσως έχουν δουλέψει γι’ αυτό.

Κάνε τη σύνδεση όταν βλέπεις μια γυναίκα να κλαίει με όλες εκείνες που υπόκεινται σε ερωτική κακοποίηση.

Κάνε τη σύνδεση μεταξύ του ρούχου που φοράς και εκείνου που το έχει φτιάξει.

Κάνε τη σύνδεση κάθε φορά που αφήνεις υπολείμματα στο περιβάλλον με τα πλάσματα της φύσης.

Κάνε τη σύνδεση όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να κλαίει με ό,τι σ’ έχει πληγώσει.

Κάνε τη σύνδεση ανάμεσα με μια μικρή πράξη και μια μεγάλη αλλαγή.

Σ υ ν δ έ σ ο υ με τον εαυτό σου, με τον διπλανό σου, με κάποιον που βρίσκεται στην άλλη άκρη της γης. Συνδέσου με τη φύση. Συνδέσου με όλα τα συναισθήματα που μας συνδέουν.

Παρακαλώ Εγγραφείτε στην online φόρμα συμμετοχής στο Φεστιβάλ εδώ

Η παρουσίαση του φετινού Φεστιβάλ, διαβάστε περισσότερα εδώ