Το 2018, στο Raise Your Voice festival, ενώθηκαν οι φωνές 52 οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών ως συνδιοργανωτές, για πρώτη φορά στα Ελληνικά δρώμενα, με 300 συμμετέχοντες, 4000 επισκεπτών εκ των οποίων οι μισοί κάτοικοι εξωτερικού, 14 δημοσιογραφικοί φορείς από όλο το κόσμο σε μια γιορτή κοινωνικής ένταξης με ένα κοινό μήνυμα ΤΕΛΟΣ στην ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Δείτε ένα μικρό βίντεο από το περσινό φεστιβάλ watch here.

Το Raise Your Voice, φέτος, σε προσκαλεί και σε προκαλεί να κάνεις τη σύνδεση και να δεις πως αυτά που μας συνδέουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Φέτος υψώνουμε τη φωνή μας για τα ανθρώπινα δικαιώματα σε ένα τριήμερο φεστιβάλ τέχνης και πολιτισμού με το μήνυμα «Κάνε τη Σύνδεση μεταξύ των καθημερινών επιλογών και την Εμπορία Ανθρώπων, Μεταξύ των καθημερινών επιλογών και την Κλιματική αλλαγή. Το φεστιβάλ είναι μια γιορτή κοινωνικής ένταξης μέσα από τον πολιτισμό, τις τέχνες και τον αθλητισμό με στόχο την αφύπνιση για την εξάλειψη της Εμπορίας Ανθρώπων και τη προάσπιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

“Κάνε τη Σύνδεση ανάμεσα στις καθημερινές/επαγγελματικές επιλογές σου και τα φαινόμενα εμπορίας ανθρώπων, μοντέρνας δουλείας και καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων που κρύβονται πίσω από αυτές” σε κάθε μορφή καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως σεξουαλική εκμετάλλευση, παιδική εκμετάλλευση, εξαναγκαστική εργασία και εργασιακή εκμετάλλευση, εξαναγκαστική εμπορία οργάνων, εξαναγκαστικοί/παιδικοί γάμοι, έμφυλη βία, παιδιά στρατιώτες, οικιακοί δούλοι.
“Κάνε τη Σύνδεση ανάμεσα στις καθημερινές/επαγγελματικές επιλογές σου και τα φαινόμενα της Κλιματικής Αλλαγής” μέσα από το πρίσμα της Κυκλική Οικονομίας, από τα υλικά, την εξάντληση των φυσικών πόρων, την υπερκατανάλωση, τις μεθόδους παραγωγής.

Συνδέσου με την Εμπορία Ανθρώπων γιατί μόνο έτσι μπορείς να το διακόψεις. Συνδέσου με τη Κλιματική Αλλαγή γιατί μόνο έτσι μπορείς να σώσεις το πλανήτη μας.

Raise Your Voice 24-26 Απριλίου στη Τεχνόπολη.