Το ​Raise Your Voice, ​φέτος, σε ​προσκαλεί και σε προκαλεί να κάνεις τη σύνδεση και να δεις πως αυτά που μας συνδέουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.  Φέτος με τη συμμετοχή στα ψηφιακά μας πάνελ του Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας κου Κωστή Χατζηδάκη, του Ευρωβουλευτή κου Αλέξη Γεωργούλη  και του Εθνικού Εισηγητή κατά της Εμπορίας Ανθρώπων Δρ Ηρακλή Μοσκώφ υψώνουμε τη φωνή μας για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη κλιματική κρίση σε ένα τριήμερο ψηφιακό διαδραστικό φεστιβάλ τέχνης και πολιτισμού με το μήνυμα ​«Κάνε τη Σύνδεση μεταξύ των καθημερινών επιλογών σου και την Εμπορία Ανθρώπων – Μεταξύ των καθημερινών επιλογών σου και την Κλιματική αλλαγή»​. 

Round Table Discussion: Κάνε τη Σύνδεση – Εμπορία Ανθρώπων

Το Σάββατο στις 12:00-13:00 συνδέσου για να συμμετάσχεις ζωντανά με ερωτήσεις και σχόλια στη συζήτηση για την εμπορία ανθρώπων: ποια η τύχη των ασυνόδευτων ανηλίκων; Πώς επηρεάζουν οι νέες τεχνολογίες τα κυκλώματα human trafficking; με τον Εθνικό Εισηγητή για την Εμπορία Ανθρώπων Δρ Ηρακλή Μοσκώφ, την Α21 κα Λητώ Καραγκούνη Συντονίστρια Προγραμμάτων Ενημέρωσης, το ​Δίκτυο Για τα Δικαιώματα του Παιδιού​ και το Fashion Revolution, Δρ Φιορη Ζαφειροπουλου Εθνική Συντονίστρια. (δωρεαν εγγραφή).

Presentation: Fashion Transparency Index 2020

Την Κυριακή στις 11:00-11:45 Η Policy Director του Fashion Revolution, Sarah Ditty θα μας παρουσιάσει το Fashion Transparency Index 2020, την παγκόσμια κατάταξη 250 από τα μεγαλύτερα brands και αλυσίδες μόδας του κόσμου. Συνδέσου μαζί μας για να ρωτήσεις και να μάθεις πόσο ηθικά είναι τα αγαπημένα σου brand (δωρεάν εγγραφή). Ποιό είναι το μέλλον της Couture;

Roundtable Discussion: Κάνε τη Σύνδεση – Κλιματική Αλλαγή και Κυκλική Μόδα

Την Κυριακή στις 12:00-13:00 ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κος Κωστής Χατζηδάκης συνομιλεί για το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της μόδας και για τις λύσεις που προσφέρει η κυκλική μόδα με τους σχεδιαστές του Maison Faliakos κους Χρήστο Πετρίδη & Βενέδικτο Αντύπα, την Διευθύνουσα του Ιδρύματος Αθανάσιου Λασκαρίδη, Δρ Αγγελική Κοσμοπούλου,  τη δημοσιογράφο και Fashion Features Director της Vogue Greece κα Έλις Κις και την κα Έλενα Γεωργανά ειδική σύμβουλο ΥΠΕ. (δωρεάν εγγραφή)

Τις Roundtable συζητήσεις μπορούν να παρακολουθήσουν 100 συμμετέχοντες μέσω της εγγραφής στο zoom και όλοι οι άλλοι σε live streaming απο το Facebook channel μας. 

Οι συμμετέχοντες μας δημιουργούν selfie-videos από το σπίτι τους όπου μας δείχνουν τις δημιουργίες του και μας εξηγούν τι τους εμπνέει και πως Κάνουν τη Σύνδεση! Τα βίντεο αυτά ανεβαίνουν σε όλα τα ψηφιακά μας κανάλια κατά της διάρκεια του 3ημερου φεστιβαλ. Με τον ίδιο τρόπο οι ομάδες χορού ενώνουν τις ατομικές τους ερμηνείες από τα σπίτια τους σε ένα βίντεο, οι μουσικοί ερμηνεύουν τα κομμάτια τους, οι chef όλων των εθνικών προελεύσεων μας δείχνουν πως φτιάχνουν τη συνταγή τους, ακτιβιστές απο ΜΚΟ μοιράζονται μέσα από ερασιτεχνικά selfie-video τις αληθινές ιστορίες τους. Με τον ίδιο τρόπο οι ηθικές σχεδιαστές μόδας, τα brands, οι fashion craftsmen ανεβάζουν τα προϊόντα τους.
 

Δείτε το πλήρες Δελτίο Τύπου μας εδώ

Σας περιμένουμε στις 24-26 Απριλίου, ώστε να υψώσουμε τις φωνές μας μαζί!