Η παρακάτω δράση πραγματοποιήθηκε στο Raise your Voice Festival 2020. Το πρόγραμμα του Raise your Voice Festival 2021 θα ανακοινωθεί σύντομα. Όλες οι φετινές δράσεις θα πραγματοποιηθούν online και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε από το YouTube Channel μας.

ART Exhibition- Νέοι Φούρνοι & Art Challenge:

Challenge#1: “Κάνε τη Σύνδεση ανάμεσα στις καθημερινές/επαγγελματικές επιλογές σου και τα φαινόμενα εμπορίας ανθρώπων, μοντέρνας δουλείας και καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων που κρύβονται πίσω από αυτές”.

Από κάθε μορφή καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως σεξουαλική εκμετάλλευση, παιδική εκμετάλλευση, εξαναγκαστική εργασία και εργασιακή εκμετάλλευση, εξαναγκαστική εμπορία οργάνων, εξαναγκαστικοί/παιδικοί γάμοι, έμφυλη βία, παιδιά στρατιώτες, οικιακοί δούλοι.

Challenge #2: “Κάνε τη Σύνδεση ανάμεσα στις καθημερινές/επαγγελματικες επιλογές σου και τα φαινόμενα της Κλιματικής Κρίσης” μέσα από το πρίσμα της Κυκλική Οικονομίας, από τα υλικά, την εξάντληση των φυσικών πόρων, την υπερκατανάλωση, τις μεθόδους παραγωγής.

Ταλαντούχοι καλλιτέχνες Έλληνες και πρόσφυγες ενώνονται λέγοντας ΤΕΛΟΣ στην εμπορία ανθρώπων μέσα από mixed media έργα τέχνης. Mία έκθεση που παρουσιάζονται έργα με θέμα: «Κάνε την Σύνδεση- Human trafficking” και υπό το concept του Dogville (concept Artist Μαρίλια Παπανικολάου). Μια διαδραστική εμπειρία με ήχους, αντικείμενα, ατμοσφαιρική αισθητική με πολλαπλές αισθήσεις ταυτόχρονα.

Tα έργα φιλοξενούνται παράλληλα στο διαδικτυακό χώρο humanslavery.gr (Writer & Director Κωνσταντίνος Μουσούλης) και λαμβάνουν μέρος στο Διαγωνισμό Καλλιτεχνών Human Slavery. Όλοι οι καλλιτέχνες έχουν την ευκαιρία να γίνουν nominated από το διαγωνισμό καλλιτεχνών του Human Slavery. Η τελετή απονομής των νικητών θα διεξαχθεί τη 2η μέρα του φεστιβάλ.

Χορηγοί επικοινωνίας CNN, Californian Greek Reporter, Alpha Channel.

Υπό την επιμέλεια του ηθοποιού EUMP Αλέξη Γεωργούλη και του Σεναριογράφου και Σκηνοθέτη Κωσταντίνου Μουσούλη.  

Art categories: Labour Trafficking, Sex Trafficking, Child Trafficking, Organ Trafficking