Η παρακάτω δράση πραγματοποιήθηκε στο Raise your Voice Festival 2020. Το πρόγραμμα του Raise your Voice Festival 2021 θα ανακοινωθεί σύντομα. Όλες οι φετινές δράσεις θα πραγματοποιηθούν online και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε από το YouTube Channel μας.

COSTUME EXHIBITION

Σας καλούμε να υψώσετε τη φωνή σας μέσα από τη συμμετοχή σας στο Costume Exhibition.

Challenge #1: “Κάνε τη Σύνδεση ανάμεσα στις καθημερινές/επαγγελματικές επιλογές σου και τα φαινόμενα εμπορίας ανθρώπων, μοντέρνας δουλείας και καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων που κρύβονται πίσω από αυτές”.

Από κάθε μορφή καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως σεξουαλική εκμετάλλευση, παιδική εκμετάλλευση, εξαναγκαστική εργασία και εργασιακή εκμετάλλευση, εξαναγκαστική εμπορία οργάνων, εξαναγκαστικοί/παιδικοί γάμοι, έμφυλη βία, παιδιά στρατιώτες, οικιακοί δούλοι.

Challenge #2: “Κάνε τη Σύνδεση ανάμεσα στις καθημερινές/επαγγελματικές επιλογές σου και τα φαινόμενα της Κλιματικής Κρίσης” μέσα από το πρίσμα της Κυκλική Οικονομίας, από τα υλικά, την εξάντληση των φυσικών πόρων, την υπερκατανάλωση, τις μεθόδους παραγωγής.

Έκθεση κοστουμιού γνωστών σχεδιαστών, καλλιτεχνών και άλλων δημιουργών με δυνατά μηνύματα και θέμα την «Μοντέρνα δουλεία» και «Human Trafficking». Οι σχεδιαστές μόδας εμπνέονται από το θέμα και να δημιουργούν τα έργα τους εφαρμόζοντας sustainable πρακτικές (upcycling, zero waste, sustainable material, ιδιαίτερες τεχνικές κ.α.

Tα έργα φιλοξενούνται παράλληλα στο διαδικτυακό χώρο humanslavery.gr (Writer & Director Κωνσταντίνος Μουσούλης) και λαμβάνουν μέρος στο Διαγωνισμό Καλλιτεχνών Human Slavery. Όλοι οι καλλιτέχνες έχουν την ευκαιρία να γίνουν nominated από το διαγωνισμό καλλιτεχνών του Human Slavery. Η τελετή απονομής των νικητών θα διεξαχθεί τη 2η μέρα του φεστιβάλ.

Χορηγοί επικοινωνίας CNN, Californian Greek Reporter, Alpha Channel.

Υπό την επιμέλεια του ηθοποιού EUMP Αλέξη Γεωργούλη και του Σεναριογράφου και Σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Μουσούλη.  

Art categories: Labour Trafficking, Sex Trafficking, Child Trafficking, Organ Trafficking