Η παρακάτω δράση πραγματοποιήθηκε στο Raise your Voice Festival 2020. Το πρόγραμμα του Raise your Voice Festival 2021 θα ανακοινωθεί σύντομα. Όλες οι φετινές δράσεις θα πραγματοποιηθούν online και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε από το YouTube Channel μας.

LUXURIOUS EXCLUSIVE ECO-SUSTAINABLE DESIGNERS BOUTIQUE

Το Fashion Revolution σας καλεί να υψώσετε τη φωνή σας για τη Παγκόσμια Εβδομάδα Fashion Revolution Week μέσα από τη συμμετοχή σας στο Exclusive Sustainable Fashion Boutique.

Έκθεση σχεδιαστών βιώσιμης μόδας που θα πραγματοποιηθεί στην ειδικά σχεδιασμένη Boutique του φεστιβάλ, και θα παρουσιάσουν επιλεκτικά κομμάτια από τις συλλογές τους. Παράλληλα οι σχεδιαστές θα παρουσιάσουν στο κοινό τις βιώσιμες τεχνικές σχεδιασμού, παραγωγής και υλικών που εφαρμόζουν. Στην έκθεση θα συμμετάσχουν επιλεγμένοι σχεδιαστές που θα γίνουν nominated, σε συνεργασία με την ομάδα του Fashion Revolution Greece.

Σχεδιαστές με ένα ισχυρό βιώσιμο concept που εκφράζει τις αρχές της κυκλικότητας στη μόδα ή της οικο-βιωσιμότητας των υλικών μπορούν να γίνουν Nominated στο Exclusive Sustainable Fashion Boutique.

– παρουσίαση των πιο επιτυχημένων μοντέλων βιώσιμης μόδας σε μια εντυπωσιακή έκθεση

–  έκθεση στον χώρο των Νέων Φούρνων της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων

– ο κάθε σχεδιαστής παρουσιάζει το πιο πετυχημένο μοντέλο της συλλογής του

– το στήσιμο της έκθεσης προσομοιάζει μια luxurious exclusive boutique

– δίνουμε ένταση και σηματοδοτούμε την είσοδο, αναγάγουμε τα χειροποίητα προϊόντα design σε πολύτιμα αντικείμενα, με έμφαση όχι στο κόστος, αλλά στην ποιότητα, την βιωσιμότητα και την προσωπική επαφή με τον σχεδιαστή και τα υλικά

– δίνουμε στην κυκλική οικονομία με την σηματοδότηση αυτή, τη σημασία που μπορεί να αναδείξει το ελληνικό fashion design σε πόλο πρωτοπορίας για την Ευρώπη.