Η παρακάτω δράση πραγματοποιήθηκε στο Raise your Voice Festival 2020. Το πρόγραμμα του Raise your Voice Festival 2021 θα ανακοινωθεί σύντομα. Όλες οι φετινές δράσεις θα πραγματοποιηθούν online και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε από το YouTube Channel μας.

Inclusive Open market – Προαύλιο χώρο του Μηχανουργείου

Στον Προαύλιο χώρο του μηχανουργείου, θα στηθεί η ανοιχτή αγορά με δημιουργούς χειροποίητων έργων που θα παρουσιάσουν και θα μοιραστούν με το κοινό τις ιστορίες και τις ιδιαίτερες τεχνικές τους και θα πουλήσουν τα προϊόντα τους. Ελάτε να γνωρίσετε αγαπημένα μας Fair Fashion Labels εμπνευσμένα από αφρικάνικη, urban και casual κουλτούρα που δίνουν την μάχη τους ενάντια στην εμπορία ανθρώπων.

Θα μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα και υπηρεσίες πολιτιστικής κληρονομιάς, χειροποίητης τέχνης ή κυκλικής οικονομίας (upcycling, recycling, swapping, rental, second hand, reshaping, refashion).

Fair Fashion Labels εμπνευσμένα από ethnic, urban και casual κουλτούρα, δημιουργοί από όλο τον κόσμο, προϊόντα ελεύθερα από εκμετάλλευση και με φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους από Βιώσιμους Σχεδιαστές Μόδας, Παραγωγής Επίπλων, Κεραμικών, κοσμημάτων, αξεσουάρ και άλλων ειδών  θα συνυπάρξουν, δίνοντας την μάχη τους ενάντια στην εμπορία ανθρώπων και προωθώντας την υπεύθυνη κατανάλωση.

Επίσης θα υπάρχει γωνιά ομορφιάς όπου καλλιτέχνες θα μοιράζονται την δική τους κληρονομιά σχετικά με την τέχνη του makeup, του hairstyling, του tattooing κ.ά. Χαλαρώστε και απολαύστε τη περιποίηση με πρωτότυπες μεθόδους από όλο τον κόσμο, φτιάξτε κοτσιδάκια, nail art ή επισκεφθείτε το Barber Shop!